Muutto­valmis vai talo­paketti?

Omatalon valikoimasta löydät sopivan talon suunniteltuna juuri Sinulle.

Mallistostamme löytyy vaihtoehtoja pienistä vapaa-ajan asunnoista aina suuriin kartanoihin asti. Voit suunnitella talon ulkonäön sopivaksi kaupungin kaava-alueelle tai maaseudun luonnon ympäröimäksi. Valitse muuttovalmis Omatalo Avaimet käteen -toimitus, niin tiimimme toteuttaa kotisi valmiiksi asti.

Jos omasta takaa löytyy rakennustaitoa, kysy edullista Omatalo Talopakettia. Meiltä löytyy koti juuri sinulle, kokoa unelmiesi talo yhdessä talomyyjäsi kanssa!

INNO ON OMATALON TALOMALLISTO KAUPUNKITAAJAMIIN.

Se on suunniteltu vaivattomaan ja viihtyisään kotielämään ja yhdessäoloon. Talot on suomalaisia puurakenteisia taloja uusilla teknisillä ratkaisuilla toteutettuna.

Lue lisää

ONNI-MALLISTON TALOT SOPIVAT SUOMALAISEEN MAISEMAAN.

Ne ovat kodikkaita ja niistä huokuu perinteinen suomalainen puurakentamisen ammattitaito.

Lue lisää

OPTIMI-MALLISTON TALOT OVAT SUUNNITELTU KUSTANNUSTEHOKKAIKSI KODEIKSI.

Samasta mallista on aina saatavilla sekä moderni- että perinteinen ulkoasu, joten ne soveltuvat monenlaiseen ympäristöön.

Lue lisää

Miksi Omatalo?

Hyvin suunniteltu koti täyttää erilaiset asumistarpeet

Hyvin suunniteltu koti täyttää erilaiset asumistarpeet. Omatalon mallistossa on kattava valikoima 1-, 1½- ja 2- kerroksisia koteja sekä lisäksi pohjaratkaisuja rinnetontille ja loivaan rinteeseen. Pienimmät mallit sopivat hyvin myös vapaa-ajan käyttöön. Talopaketti on hyvä ratkaisu niin ensirakentajille kuin ammattilaisillekin.

Omatalo muuntautuu rakennuspaikan ja asiakkaan toiveiden mukaan. Valittavissa ovat erilaiset ulkoasun tyylisuunnat, kuten klassinen puutaloverhoilu tai skandinaavinen moderni julkisivu. Yksilöllinen arkkitehtisuunnittelupalvelumme on sinun käytettävissä projektin alusta loppuun.

Voit valita kotisi valmiusasteen. Oman rakennustyön osuus talopaketissa on valittavissa ajankäytön ja osaamisen mukaan. Halutessasi teemme kotisi perustuksista lähtien valmiiksi asti, jolloin sinä voit keskittyä sisustusmateriaalien ja kalusteiden valintaan sekä muuttoauton tilaamiseen.

Omatalon suunnittelu- ja rakennejärjestelmä toteuttaa monipuolisesti erilaisia kohteita ja vastaa erilaisiin viranomaisten ja kaavoittajan vaatimuksiin. Omatalo on luotettava kumppani sujuvan rakennushankkeen toteuttamisessa.