Insinööritoimisto Disaini

Insinööritoimisto Disaini on vuonna 2007 perustettu rakennus- ja rakennesuunnitteluun erikoistunut yritys. Kauttamme saatte kokonaispakettina rakennuksen suunnittelun, rakentamisen aikaisen vastaavan työnjohtajan sekä rakenteiden suunnittelun. Voit tilata koko paketin tai haluamasi osat.

Pääasiallinen asiakaskuntamme koostuu pien- ja rivitalorakentajista. Tutustu palveluvalikoimaamme ja ota rohkeasti yhteyttä, niin alamme hommiin.

Rakennesuunnittelu

Rakennepiirustuksissa ja lujuuslaskelmissa osoitetaan kantavien rakenteiden kestävyys ja mitat työn suoritusta varten. Niissä esitetään myös rakenteiden lämmön-, kosteuden- ja vedeneristykset. Rakennesuunnitelmat vaaditaan myös pientalossa.
Lue lisää

Rakennuslupakuvat

Rakennuslupaan oikeuttavat piirustukset, remontoitavaan tai uudisrakennuskohteeseen. Tarvittaessa autan myös rakennussuunnittelussa ja lupahakemusten täyttämisessä liitteineen.
Lue lisää

Energiatodistus

Saat kauttamme pätevöityneen energiatodistuksen laatiman uusille pientaloille jo lupavaiheessa pakollisen energiatodistuksen.Lisäksi Asunnon myyntitilanteessa vaaditun energiatodistuksen saat meiltä.
Lue lisää

Vastaava työnjohtaja

Vastaava työjohtaja on rakennushankkeessa pakollinen. Vastaava työjohtaja valvoo rakennushanketta viranomaismääräysten mukaisesti.
Lue lisää

Kuntotarkastus

Suoritamme myös asuntojen kuntotarkastuksia. Lähinnä kuntotarkastukset tulevat kysymykseen asunnon myynnin yhteydessä.
Lue lisää

Korjausrakennussuunnittelu

Korjausrakentamisessa oikein tehdyllä suunnittelulla vältetään vanhojen rakenteiden pilaaminen. Oikein korjatussa rakennuksessa saadaan oikeilla materiaalivalinnoilla viihtyisä asunto, mukavuuksista tinkimättä.
Lue lisää