Lataa uusin esitteemme

Esitteestä löydät kaikki mallistomme laiturit

Minkälainen laiturimalli sopii minulle? Kuka hoitaa asennuksen? Mitä tarvikkeita tarvitsen? Näitä ja monia muita kysymyksiä tulee varmasti mieleesi, kun harkitset uutta laituria rantaasi. Alla kerromme vinkkejä, jotka helpottavat sinua laiturihankinnan eri vaiheissa.

Tutustu laiturinvalintaoppaaseen
Lataa esite

Kuvagalleria

Katso kuvia laitureistamme

Mökkilaiturit

Marinetekin muoviponttonilaituri on paras ratkaisu silloin, kun ranta on matala ja suojainen ja laituria käytetään pääasiassa uimiseen tai pienien veneiden kiinnittämiseen. Kevyestä painosta huolimatta rakennelujuuksista ja laiturin vakaudesta ei ole tingitty. Puurakenne on painekyllästettyä mäntyä.

Mökkilaiturit

Betonilaiturit

Marinetekin betonilaiturit ovat huvilanomistajien kestosuosikkeja vuodesta toiseen. Syitä on useita: pitkäikäisyys, huoltovapaus, tukevuus ja edullinen hinta. Kaksitoista vakiomallia ja niiden lukuisat muunnelmat tarjoavat luotettavan ratkaisun lähes jokaiseen huvilarantaan.

Betonilaiturit

Raskaslaiturit

Raskaslaiturit soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön ja ovat tukevia, huoltovapaita ja erittäin pitkäikäisiä ratkaisuja. Raskaslaitureissa on yhtenäinen ja vahvarakenteinen teräsbetonista valmistettu raskasponttoni. Raskaslaiturit toimitetaan joko betonikantisena tai puukannella.

Raskaslaiturit

Terassilaiturit

Terassilaiturit on suunniteltu vapaa-ajan parhaisiin hetkiin. Sen isolla kannella voi nauttia kesäloman parhaista hetkistä ja järjestää vaikkapa juhannustanssit tai rapukekkerit. Tilaa ja kantavuutta riittää esimerkiksi kesäkeittiölle, katokselle ja porealtaalle. Järeät raskaspontit tekevät Marinetekin terassilaitureista erittäin tukevan ja pitkäikäisen.

Terassilaiturit

Erikoislaiturit

Marinetekin huvilalaituri- ja venesatamarakentamista täydentävät erikoislaiturit sekä kelluvat erikoisratkaisut. Näitä ovat esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaan räätälöidyt laiturit sekä esim. ylikulkusillat, uimalat, kelluvat huvipuistot, kelluvat ravintolat, huolto- ja palvelurakennukset sekä kelluvat talot.

Erikoislaiturit

Tarvikkeet

Marinetekin kevyet venepuomit ovat edullisia ja suunniteltu veneiden helppoon ja turvalliseen kiinnitykseen. Kellukkeiden korkeussäädön ansoista venepuomit soveltuvat eri kansikorkeuksille. Vakiotoimitukseen kuuluu puomin varren ja kellukkeiden lisäksi kärkiosan törmäyssuoja ja kuumasinkitty teräksinen kiinnityslenkki.

Tarvikkeet