SW Energia

Tuulivoiman ja aurinkoenergian asiantuntija.

SW Energian aurinkopaneelipaketit ja voimalat ratkaisevat mökkisi energiaongelmat. Olemme koonneet erilaisia kokonaisuuksia vastaamaan mökkiläisten erilaisiin tarpeisiin. Mieti, millaisia laitteita haluat mökilläsi käyttää, onko kylmälaitteesi kaasulla toimiva, vai käyttäisitkö mielummin sähköistä jääkaappia?

Ehdottomasti tärkeimpiä mukavuustekijöitä mökillä on lämpö. SW Energia tarjoaa laajan valikoiman erilaisia lämmitysvaihtoehtoja, suorista lämmitysjärjestelmistä lisälämmittimiin. Jopa ilmanvaihtoa ja sisäilman laatua parantavia laitteita on tarjolla.

Juokseva vesi on mökin mukavuuksille melkoinen arvonnousu, jonka hankkimista ei kadu. Vesijärjestelmä voidaan toteuttaa joko painevesipumpulla kaivosta asti, tai kannetusta vedestä uppopumpun avulla.

Tutki myös mökin käyttötapojasi, ollaanko siellä pitkiä aikoja vai onko mökki lähinnä pikaisia käyntejä varten. Olipa käytössäsi verkkosähkö tai ei, on nestekaasu ruuanlaitossa erinomainen valinta. Lämmön säätelyn mahdollisuus, erinomainen teho ja käytön helppous ovat syitä, miksi yhä useampi kokki hankkii nestekaasulieden myös kotiinsa. Mökkikeittiössä kaasuliesi säästää myös tilaa. Poltin on jäähtynyt heti kun liekki on sammutettu.

Aurinkosähkö hyödyntää aurinkoenergiaa.

Lue lisää

Tuulivoima on erinomainen uusiutuvan energian tuotantomuoto.

Lue lisää

Veneilijät ja karavaanarit.

Lue lisää

Mökkiläiset.

Lue lisää

Tutustu tarkemmin

Lataa uusin esitteemme

Tuuligeneraattorin asennusvideo