Kimara -hirsirakennukset

Siellä asuu lämpö.

Hirsi on perinteinen ja pitkäaikainen rakennusmateriaali ja Kimaran hirsitalomallisto sopii hyvin etenkin Suomen pohjoisiin olosuhteisiin. Mallistostamme löytyy kaikki hirsirakennukset: talomallit, hirsihuvilat, pihasaunat ja saunamökit sekä muut piharakennukset. Tällä sivulla voit selata tarkemmin Kimaran mallistosta löytyviä rakennuksia.

Voit valita talomallin tyylin kahdesta vaihtoehdosta. Classic on perinteinen hirsirakennus ja Future modernimpi vaihtoehto. Kimara-taloihin voidaan tehdä myös city-nurkka, mikä mahdollistaa talon rakentamisen vaikka kaavamääritys ei salli perinteisen hirsitalon rakentamista. Lue lisää talomallien tyyleistä.

Miksi hirsitalo?

Hirsi on perinteinen, pitkäikäinen ja arvostettu rakennusmateriaali. Hirrestä on rakennettu satoja vuosia ja sen ominaisuudet tunnetusti hyvät varsinkin pohjoisen oloihin. Hyvin hoidettuna rakennuksesi arvo ja ominaisuudet säilyvät varmuudella vuosikausia.

Mukava rakentaa

Hirrestä rakentaminen on helppoa ja mukavaa tehtaan kuvitettujen rakennusohjeiden ja teknisen neuvonnan ansiosta. Jo pienellä talkooporukalla hirsikehikko saadaan yllättävän nopeasti harjakorkeuteen ja sitä kautta säältä suojaan. Saat toki tarvittaessa hirsirakennuksesi jopa valmiiksi asti rakennettuna.

Lue lisää

Hyvä sisäilma

Hirsitalossa on hyvä hengittää. Viimeaikaisten tutkimustulosten mukaan hirsitalossa on erittäin hyvä sisäilma. Massiivisen hirren eristyskyky on hyvä ja se tasaa tehokkaasti sisäilman lämpöä sekä kosteutta.

Lue lisää

Yksilöllisen lämmin

Hirsi on yksilöllinen ja näyttävä rakennusmateriaali, jolla luot sisustukseen luonnollista ja lämmintä puupintaa. Se antaa talollesi jäljittelemättömän arvokkaan ja persoonallisen hengen.

Lue lisää